Einders Educatie

Wie, wat, waarom en voor wie?

Wie?

Adi Kessels-de Beer en Jan Peters MSc geven sinds 2006 vernieuwende opleidingen en trainingen.

Jan Peters MSc, eerder werkzaam als manueel therapeut en fysiotherapeut, praktiseert momenteel als psycholoog, trainer en coach. Hij is mede-bestuurder van een groot team manueel therapeuten en fysiotherapeuten binnen de Helwegen en Peters Groep.

Adi Kessels - de Beer was als senior-docent verbonden aan de opleiding logopedie van Zuyd Hogeschool en als praktiserend logopedist, stemtherapeut bij Logopédica: centrum voor stem, spraak, taal en dyslexie en bij Vocarma. Momenteel is zij uitsluitend  werkzaam als trainer en coach bij Einders Educatie.

Waarom Einders Educatie?

Het aanbod van cursussen, workshops en trainingen met een multidisciplinaire benadering is over het algemeen heel beperkt, Normaal gesproken krijgen beroeps-onderscheidende en begrenzende aspecten meer aandacht dan multidisciplinaire, gemeenschappelijke aspecten.
Einders Educatie streeft ernaar grenzen voorbij te gaan.

Voor wie is Einders Educatie?

Voor iedereen die zijn persoonlijke en beroepsmatige grenzen wil verleggen en zijn horizon wil verbreden. Voor professionals die grensverleggend durven te zijn.

Einders Educatie
× Home Einders Educatie Educatie op maat Cursus agenda Video Korting Wist u dat...? Contact Cursussen Inschrijven Register