Cursus Biofeedback en triggerpoints

Soort:
Gezondheidszorg

Naam van de cursus:
Biofeedback en triggerpoints (4.20)

Kosten:
€ 280.00 inclusief koffie/thee, lunch en cursusmaterialen

Aantal deelnemers:
10-18 deelnemers

Gemiddelde beoordeling door cursisten:

Rating cursus Biofeedback en triggerpoints

Omschrijving

U kunt zich voor deze cursus alleen maar inschrijven wanneer u bij Einders Educatie de cursus Méér dan Larynxmanipulatie heeft gevolgd.

Vanuit een multidisciplinaire visie wordt geleerd om gebruik te maken van biofeedback en triggerpoints bij de behandeling van de myogene structuren van de articulatie, het kauwen, slikken en stemgeving.

Vorm
1 daagse cursus met workshops. Theoretische onderbouwing en praktische oefeningen worden frequent afgewisseld.

Doelgroep
De studiedag is zowel geschikt voor logopedisten die werkzaam zijn in de vrije vestiging als voor logopedisten die werkzaam zijn binnen een klinische, multidisciplinaire setting.

Doel van de cursus
Theoretische kennis (anatomie, fysiologie en pathologie) wordt opgefrist en aangevuld met praktische vaardigheden: het behandelen met biofeedback en triggerpoints zal uitgebreid aan bod komen. De studiedag is er op gericht dat men na het volgen ervan meteen in staat zal zijn de geleerde vaardigheden in de praktijk toe te passen. Benodigde apparatuur is op de studiedag aanwezig zodat iedereen zal kunnen oefenen.

Accreditatie
De cursus is niet geaccrediteerd.

 

DEZE CURSUS WORDT IN 2023 VOOR DE LAATSTE KEER GEGEVEN!

 

Docenten

  • Adi Kessels-de Beer
    Werkzaam als vrijgevestigd logopedist, trainer, coach en als gastdocent verbonden aan de opleiding logopedie van Zuyd Hogeschool.
  • Jan Peters
    Manueel therapeut, fysiotherapeut, psycholoog, trainer en coach.

Cursusdata

Er zijn geen cursusdata beschikbaar...

× Home Einders Educatie Educatie op maat Cursus agenda Video Korting Wist u dat...? Contact Cursussen Inschrijven Register