Cursus Vox Fonetografie

Soort:
Gezondheidszorg

Naam van de cursus:
Vox Fonetografie (0.00)

Kosten:
€ 630.00 inclusief koffie/thee, lunch, cursusmaterialen en lightversie van Vox Phonetography.

Aantal deelnemers:
10-14 deelnemers

Omschrijving

Fonetografie geeft een objectieve, visuele weergave van de stemmogelijkheden in toonhoogte en luidheid.

Een fonetogram is interessant als diagnostisch en evaluatief instrument bij de behandeling van stemstoornissen. Je kan het gebruiken om de fysiologische stemgrenzen te bepalen, de mate van stemverstoordheid te meten en stemtherapie op functieniveau te evalueren. Ook kan je de habituele spreekstem en het stemgebruik objectief meten door middel van het spreekstemprofiel. Vox Phonetography is een logopedisch en wetenschappelijk onderbouwd fonetografieprogramma. In deze cursus leer je werken met dit modernste medium voor het maken van fonetogrammen.

In de eerste twee cursusdagen krijg je een theoretische basis van fonetografie. Je frist de anatomie en fysiologie van stemgeving op, je leert het doel en de afname van het fonetogram en je begrijpt de klinische meerwaarde van de fonetografische metingen. Je neemt zelf fonetogrammen af en interpreteert die. De klemtoon komt hierbij te liggen op de spreekstem. Kortom, je leert het programma Vox Phonetography goed kennen.

Je krijgt gratis een lightversie van Vox Phonetography. Zo kan je met je eigen opname- en computerapparatuur werken tijdens en na de cursus. Bovendien krijg je 20% korting op het volledige Vox Phonetography programma (€280 in plaats van €350). Dit aanbod blijft tot één maand na de cursus geldig.

Deze cursus is door StAdap geaccrediteerd voor 19 punten.

 

Docenten

  • Marthè Nijkamp

Cursusdata

Cursus
Cursusnummer
Inschrijven
Vox Fonetografie
Fonetografie mrt-21
16-09-2021
Donderdag
09.00 - 16.30
17-09-2021
Vrijdag
9.00 - 16.30 uur
14-10-2021
Donderdag
9.00 - 16.30 uur
× Home Einders Educatie Educatie op maat Cursus agenda Links Wist u dat...? Contact Cursussen Inschrijven Register