Cursus Verdiepingsdag Méér dan Larynxmanipulatie

Soort:
Gezondheidszorg

Naam van de cursus:
Verdiepingsdag Méér dan Larynxmanipulatie (4.40)

Kosten:
€ 280.00 inclusief koffie/thee, lunch en cursusmaterialen

Aantal deelnemers:
10-18 deelnemers

Gemiddelde beoordeling door cursisten:

Rating cursus Verdiepingsdag  Méér dan Larynxmanipulatie

Omschrijving

Vorm

1 daagse bijeenkomst. 

Doelgroep

Logopedisten werkzaam met globusklachten, problemen van de stem, van het slikken en van de articulatie die bij Einders Educatie de cursus Méér dan Larynxmanipulatie hebben gevolgd.

Doel van de Verdiepingsdag

Er wordt ingegaan op bestaande vragen van cursisten die de cursus Méér dan Larynxmanipulatie hebben gevolgd en de hierbij verkregen inzichten en vaardigheden in de praktijk brengen. Voorafgaand wordt bij de deelnemers geïnventariseerd welke vragen en behoefte aanwezig zijn. Daarnaast worden zij gestimuleerd om casussen vanuit hun eigen werkveld aan te dragen.

Leidraad is dat iedere Verdiepingsdag mede wordt bepaald door de wensen, vragen van de deelnemers. Zo zal binnen de casussen die behandeld worden aandacht kunnen zijn voor bijkomende aspecten zoals co-morbiditeit, psychogene factoren en verdieping in de anatomie, fysiologie en pathologie. Dit is mogelijk door de brede opleiding en werkervaring van beide docenten.

Leerdoelen

Tijdens de cursus Méér dan Larynxmanipulatie werden de biomechanische en neurogene relaties aangetoond tussen de lichaamshouding en de functie van cervicale, hyoidale, laryngeale en thoracale structuren en het diafragma. Tijdens deze Verdiepingsdag zullen, aan de hand van de door de deelnemers ingebrachte casuïstiek, de reeds verkregen inzichten en vaardigheden in een breder kader geplaatst worden en vanuit anatomie, fysiologie, pathologie en psychologie bezien en praktisch geoefend worden.

Accreditatie

De studiedag werd eerder door StADAP voor logopedisten geaccrediteerd voor 7,5 punt. Indien deze studiedag in de toekomst georganiseerd wordt kan desgewenst accreditatie aangevraagd worden waarbij de kosten zullen doorberekend.

 

Docenten

  • Adi Kessels-de Beer
    Werkzaam als vrijgevestigd logopedist, trainer, coach en als gastdocent verbonden aan de opleiding logopedie van Zuyd Hogeschool.
  • Jan Peters
    Manueel therapeut, fysiotherapeut, psycholoog, trainer en coach.

Cursusdata

Er zijn geen cursusdata beschikbaar...

× Home Einders Educatie Educatie op maat Cursus agenda Video Korting Wist u dat...? Contact Cursussen Inschrijven Register